Kategorier
Alla drinkar Champagnedrinkar

My Maj Bellini

En gulgrön variant av originalet Bellini.

En gulgrön variant av originalet Bellini. Till skillnad mot originalet görs denna Bellini inte på persikomos utan på persikolikör, vilket är lite enklare och ger en klar drink (originalet är lite grumligt).

Ingredienser

  • 3 cl Persikolikör
  • 2 droppar Grenadin
  • 10 cl Mousserat torrt vin

Tillagning

  1. Kyl ett champagneglas med is. Häll bort isen.
  2. Häll persikolikören i glaset.
  3. Tillsätt ett par droppar grenadin.
  4. Fyll på med kallt mousserande torrt vin.

Av Kristofer

Glad påg som uppskattar en drink, eller två eller fyra. Om du vill följa mig på Twitter hittar du mig som @raskidaski.

Relaterad läsning



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *